PARTENER/AFACERE

Descrierea jobului:

Salut! Cauti un job? Daca doresti sa devii consultant pe parte de asigurări, iti pot fi de ajutor! Acest job iti da posbilitatea sa emiți polițe de asigurare pentru tine și prietenii, cunoștințele tale, sa lucrezi de acasa, sa îți faci bani in plus pentru ceea ce îți dorești. Daca doresti sa devii broker asigurări si vrei sa afli mai multe detalii, te rog sa ma suni.

 Pasi simpli catre Succes ! Suntem parteneri cu toate societatile de asigurare. Intermediem asigurari la pretul cel mai mic sau produse alese de client la societatea de asigurari la care doreste. Clientul contactat devine asiguratul nostru. Cel mai bun calitate-pret. Cea mai diversificata oferta. Faceti afacerea pe cont propriu, dar nu sunteti singur, veti descoperi care este valoarea muncii in echipa. Principiile si metodele pe care le promovam sunt rezultatul multor ani de experienta. Pentru obtinerea succesului in viata si in afaceri, sistemul de cariera si liderii acestuia recunosc importanta dezvoltarii calitatilor personale pe care trebuie sa le aiba un lider. Liderii cu experienta au realizat, pas cu pas, un model de construire al afacerii si de atingere a propriilor scopuri. La fel ca in afacerile de tip franciza noi stim ca este important sa beneficiezi de experienta altora care au reusit inaintea ta! SUCCES !!!

Candidatul Ideal:

 -Persoana care doreste o cariera de succes in domeniul asigurarilor, propria sa afacere, propria sa echipa.

 -EXCELENTE capacitati de comunicare, integritate, vointa, responsabilitate, toleranta, munca multa, incredere de sine si abilitate de a comunica.

-Experienta pe un job similar este un ATU.

-Minim diploma de BAC.

Taxa curs-50lei

Taxa examinare ISF- 320LEI

Beneficii:

-Program flexibil, fara TARGET, calificare continua, oportunitati de promovare si dezvoltare personala.

-Recompensele banesti (comisionul de intermediere) cresc in raport cu implicarea si timpul acordat .

Daca esti interesat, pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi la numarul 

whatsapp 0743133200

mail: office@asiguraridrobeta.ro